VMBO & MBO

Heb je een technische mbo-opleiding op niveau 2, 3 of 4, en ben je op zoek naar een uitdagende werkomgeving? Croon Elektrotechniek biedt ambitieuze mbo’ers functies en stages aan op verschillende mooie projecten maar ook bij afdelingen van de organisatie zelf, zoals Industrie, Marine & Offshore, Building Technologies en Infra.

Professional

Wij vinden het als Croon belangrijk dat onze professionals zich verder kunnen ontwikkelen. Er zijn  diverse leerprogramma’s beschikbaar gericht op veiligheid, techniek, leiderschap etc. Het E-College biedt naast E-learning die op elk geschikt moment gevolgd kan worden, ook gerichte houding- en gedragsprogramma’s en specifieke bedrijfseigen trainingen. Wil je jezelf doorontwikkelen en je hbo-diploma halen dan is dat bij ons mogelijk.

Proeve van bekwaamheid/assessment en stage lopen

Stage lopen of je proeve van bekwaamheid/assesment halen bij een professioneel bedrijf die door Kenteq gecertificeerd is als excellent opleidingsbedrijf. Dan zit je bij Croon aan het goede adres. Onze praktijkopleiders zijn gelieerd aan ons E-College en zij zijn lesbevoegd en kunnen je hierin goed begeleiden. Je kan op diverse afdelingen bij ons stage lopen: werkvoorbereiding, engineering, maintenance etc. We hebben een legio aan mogelijkheden.

BBL-traject

Bij Croon krijg je als BBL’er de kans om je eigen ontwikkeltraject vorm te geven, worden je veel doorgroeimogelijkheden geboden en werk je mee aan uitdagende projecten. Gedurende twee jaar werk je vier dagen per week op diverse, afwisselende projecten. Je verricht montage- en installatiewerk en je gebruikt veel verschillende gereedschappen en materialen. Zo werk je met licht-, sterk- en zwakstroom installaties, besturingsinstallaties en meet- en regelinstallaties. Een dag per week volg je theorieles op een ROC waar het E-College mee samenwerkt.

VMBO

De beste manier om uit te vinden of je de passie van het vak Elektrotechniek met ons deelt is om dat zelf een keertje te mogen ervaren. Tijdens een snuffelstage bij ons op de paneelbouwfabriek in Rotterdam loop je één of meerdere dagen mee.

Wil je meer weten over deze mogelijkheden stuur dan een open sollicitatie.