MOOIE PROJECTEN

Maintenance-opdrachten voor toonaangevende opdracht- gevers. Spraakmakende projecten. Op deze site lees je meer over enkele van onze mooiste opdrachten.

Over Croon

Croon Elektrotechniek maakt deel uit van de techniek divisie van TBI (www.tbi.nl), een samenwerkingsverband van verschillende specialisten op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en ICT. De ondernemingen binnen TBI werken alle zelfstandig en onder hun eigen naam. 

 

Werken in een hecht team

Anders dan veel van onze concurrenten zijn wij niet beursgenoteerd. Voor ons staat kwaliteit en een goede relatie met onze klanten voorop. Vandaar misschien ook dat onze medewerkers de sfeer binnen Croon Elektrotechniek zo enorm waarderen. Wij vinden die sfeer minstens zo belangrijk als zij, want alleen met een hecht team kun je grote, complexe projecten tot een goed einde brengen.

  

Gedreven en sociaal

Onze cultuur kenmerkt zich door het streven elke dag beter te willen zijn. Bij Croon Elektrotechniek vind je mensen die weten waarover ze praten. Mensen met een passie voor techniek. Die verantwoordelijkheid en initiatieven kunnen nemen en vrijheid in hun werk belangrijk vinden. Die kritisch zijn, maar ook kameraadschappelijk en sociaal.

 

 

Zoeken
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Face Book
  • Hyves
  • YouTube