Over Croon

Croon: We leven elektrotechniek

De wereld elektrificeert. Wij bedenken hoe we installaties met behulp van intelligente elektrotechniek zó kunnen ontwerpen dat ze de klant duurzaam sterker en beter maken. De ‘operations’ van de klant staan centraal; de installatie moet presteren. Tegelijk weten we ook hoe we deze installaties moeten bouwen en onderhouden. Dat lukt alleen als je weet waar je mee bezig bent. Daarom blijven wij investeren in vakmanschap, innovatie en samenwerking.

Cultuur

De pijlers van de Croon-cultuur: Gedreven en sociaal, diepgaande kennis van het vakgebied en van het werkveld van de klant, een open oog voor nieuwe technologische mogelijkheden in een veranderende wereld en de bereidheid om samen met anderen te komen tot het beste resultaat voor de klant, maar vooral de eindgebruiker. Sfeer vinden we minstens zo belangrijk, alleen met een hecht team kun je grote, complexe projecten tot een goed einde brengen. Dankzij ons personeelsbeleid zijn wij het enige elektrotechnische bedrijf in Nederland met het internationale Investors in People-keurmerk. Bekijk hier ons Iip-filmpje.

Met bijna 140 jaar ervaring is Croon dé specialist in de utiliteitsbouw, industrie, infra en marine & offshore, nationaal en internationaal. Croon behoort tot de top van de installatiebranche en maakt deel uit van TBI Holdings, een van de belangrijkste techniek, bouw en infra concerns in Nederland, waarbij bij alle TBI-ondernemingen ondernemerschap aan de basis staat. Met ruim 2500 man personeel opereert Croon landelijk, maar met een sterke focus op regionale markten.

Actief in verschillende markten

Projecten

Projecten waar Croon aan werkt zijn onder andere:

Meer over Croon